onsdag, maj 28, 2008

Välkommen

I dag fick jag en karta över Göteborg och den är full med cirklar och glada pilar och jag undrar hur jag ska få de 2,5 månaderna att gå innan jag får åka iväg och upptäcka allt själv.
Bordet är dukat och nu väntar jag bara på att hoppa högt av dörrsummern.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Där kommer vi att gå tillsammans sen :) Vad tycker du förresten om ståuppkomik? Det går en föreställning i Götet då som jag e intresserad av, men du avgör... Man måste förstås köpa biljetter i förväg på nätet. Det skulle vara 24/25/26 september(?) Gå in på Ticnet.se och sök på Turnén 2008 och säg ärligt vad du tycker. Om inte så kan jag se den i Sthlm med faster :)

Jessica sa...

ja ha aldrig varit på stand up men brorsan säger att d e d bästa så jag sku jättegärna gå med dig!! :) Fredagen den 26.9 blir det sen Bokmässa!! :D På torsdagar har jag kurs till nio på kvällen, men om du fast sku komma i början av veckan (kanske med samma flyg som jag eftersom jag ska flyga på bröllop det v-slutet, så kunde vi säkert gå på onsdagsföreställningen! Kuuul! Och förstår vandra runt i stan!

Anonym sa...

Hur är det på fredag kl.20 eller 22:30? Är vi på bokmässa då fortfarande? Jo, det sku va sanslöst kul att gå på showen :) Kul att du tycker det låter som en bra idé!

Anonym sa...

Ändring!: Vad sägs om torsdag kl. 22:30? Då finns det bra platser!

Anonym sa...

Ursäkta: Fredag kl.22:30=bra platser! Ursäktar spammen! :)

Jessica sa...

iik, spännande! Säkert kan vi gå på fredag kväll, jag vet ju inte så mycket om programmet än :) Men det blir säkert någon bokbloggsträff i samband med bokmässan också, kunde vara kul att titta in där också, men den e knappast så sent som 22.30 :D Borde man boka nu?

Anonym sa...

Jo jag bokar åt oss! iiiiikkk!!!!

Jessica sa...

hihi, kul! läppä att vi sköter kommunikationen här! Hur länge får ja njuta av ditt sällskap? ja har alltså föreläsningar torsdagar typ14-21 men sen e d ännu en kurs som ja int vet när den går. o bokmässan ska utforskas noggrannt! iiik! :D