fredag, oktober 03, 2008

Inte länge nu

Hipp hurra, i dag blir jag sambo igen, för hela fem nätter :).
Denna vecka har mest bestått av läsande, lite småroligt har jag dock hunnit med om kvällarna som tur. Måste ju få andra intryck än postrukturalism och annat sprittande!

Nu ska jag ännu försöka göra något vettigt i några timmar, på kvällen ska jag sedan möta Jonathan vid flygbussen! Tror bestämt att jag ska försöka klämma in socialiserande på en after work före det, annars sitter jag bara hemma och tittar på klockan :).
Imorgon är det Kanelbullens dag och det ska vi utbyteselever fira på regelrätt sätt!

5 kommentarer:

Kristin sa...

Ååh, Flygbusschaffisen <3 Undrar om han tänker på mej ibland :P På väg till Landvettern hade jag en annan chaffis :( Han va dålig...

Jessica sa...

Klart han tänker på dig, och förbannar att han inte fick ditt nummer - precis som tanten på HRC:s vessa ;)

Nina sa...

Hej och hum, sitter i Gripen och betalar räkningar och konstaterar att jag knappast har varken tid eller råd att titta in till Götet i höst =(. Det är egentligen tiden som är det största problemet. Och jag HAR ett brev under arbete fortfarande, lyckas alltid pausa brevskrivande med en månad emellan. Ha det så kul med sambon!

Jessica sa...

nina: Synd, men jag började lite ana det :P Shit vad tiden går fort alltså!!
Back to brevskrivandet nu så att jag kanske hinner få ett andra brev av dig innan det är dags att åka hem :P

Kristin sa...

Ja just det ja, "tanten" :D Kan tänka mig hennes besvikelse då jag aldrig ringde upp. Knappast ha Lotta, Anna eller Sanna gjort det heller :P Där rök min chans att bli mångmiljonär!