tisdag, februari 07, 2012

Göteborgsshoppingen


Den uppmärksamma läsaren noterar kanske en viss porslinsdominans i Göteborgsshoppingen. Stjärnfatet hade jag sett i en inredningsblogg kring jul, döm om min glädje när jag såg att det fortfarande fanns till salu på Granit, och dessutom för facila 25 kronor! Ljusmanschetterna är förstås gamla goda Cult Design, och Mateus-tallrikarna från butiken som var lika härlig som det verkade på bilderna. Endast kappsäcksstorleken samt det faktum att jag tycker att det vore trevligt att i framtiden ha råd att köpa lite mat att lägga på faten stoppade mig från att köpa fler nyanser.


Men! Jag är inte helt tantig (än), jag köpte faktiskt lite pretty things åt mig själv också, inte bara till hemmet. Kron-ringen har jag tittat på redan vid två tillfällen, men då har den inte funnits i min storlek. Baglady gör till min glädje armband som är tillräckligt smala för mina handleder, så det här granna fick följa med hem.

Puh. Nu har min ekonomi 231 dagar på sig att återhämta sig innan jag åker dit igen.

2 kommentarer:

Aida sa...

Åååh avundsjuk! Matteus! Måste. Få. Fler. Färger...

Jessica sa...

Är du med på gemensam container då? ;) Helt ljuvlig butik, fattar inte hur jag kom därifrån..! Vad har du för Mateus-stuff då?