torsdag, december 18, 2008

Kappsäcksliv

Hemma hos familjen och svänger. Tack och lov kändes det bättre än väntat att komma tillbaka! Men så har jag också fullt upp med program hela tiden; jag undrar när jag ska hinna packa upp kappsäcken för att sedan packa ner Tysklandsgrejer... I dag var det Esbo-varvet (inklusive läkarbesök p.g.a. min envisa förkylning) som gällde, alldeles strax ska jag åka in till stan flr att träffa gymnasiekompisarna! :)

Vattnet smakar konstigt och eurosedlarna känns främmande i handen. Jag måste själv väga mina inköp i matbutiken och bussen stannar inte ifall jag inte sträcker ut handen. Konstigt hur snabbt man vänjer sig. Fast det känns bra - att vissa saker känns underliga betyder att jag faktiskt var borta och att Göteborg blev min vardag!

3 kommentarer:

Ika sa...

Välkommen hem! Ser fram emot att träffa dej igen...nästa år! Hoppas ni får fina veckor i Tyskland!

Nina sa...

Jepp, ja har samma tanke - att det kommer att kännas konstigt igen att komma hem. Du ska vara glad, för det betyder ju, precis som du skriver, att du vant dig vid att vara borta ;) När jag var en sväng i Amsterdam tidigare så kändes det såå roligt bara att få hålla i euron igen :) Ska bli spännande att se hur konstigt allt sen faktiskt känns efter ytterligare 5-6 månader :) Ha det så skoj i Tyskland!!

karin sa...

Välkommen hem igen! Fast nu är du kanske redan på väg till Tyskland. Hoppas det blir en fin resa.:) Och god jul så här lite i förskott!