tisdag, december 02, 2008

Det hundrade inlägget

Det hundrade inlägget på denna blogg handlar om flickan vars humör plötsligt åker upp och ner som hos en tonåring eller en gravid kvinna (no, that's not the case). Den ena dagen klättrar flickan i det hundrade inlägget på väggarna och längtar hem till Hemmet där man får julpynta, dricka glögg och umgås med sambon. I den andra stunden är livet i lyckobubblan ack så bra igen, och att det regnar gör inte så mycket eftersom man kan trösta sig med tjocka röda ljus och fikor med diverse trevliga invånare i staden.

Inlägg nummer 100 kunde också handla mer om den ultimata smörgåsen med parmaskinka, soltorkad tomat, ädelost, rödlök och tapenade som naturligtvis serveras i den ultimata staden. Om att det på fredag ordnas ett fackeltåg som flickan ämnar delta i. Andra möjliga ämnen kunde vara packningsångest över flytten från Bubblan till Hemmet, eller varför inte vad allt man kan tänkas hitta på när man egentligen borde sitta och stirra på ett Word-dokument med rubriken Genusuppsats. Det hundrade inlägget avslutas dock härmed eftersom flickan i bubblan ska stirra i sitt klädskåp i stället, imorgon lämnas bubblan för en två dygns utfärd till Köpenhamn tillsammans med två tyska trevliga tjejer.*


*) Notera gärna allitterationen. Alliteraatio eli alkusointu.

5 kommentarer:

Anders sa...

SÅ inside slutkommentar ;P

Jessica sa...

Va e bättre än det? ;)

karin sa...

Men nu blev jag ju hungrig, den ultimata mackan låter delikat. Slurp!

Hihi, bästa ordverifieringen "lurfiden". :D Uuuh, det börjar bli sovdags tror jag bestämt.

Nina sa...

Ah, we like allitteration. Just nu slasksnöar det i Åbo så jag vet inte om det är så mycket att längta till, själv ser jag jättemycket fram emot jullovet eftersom det har varit ganska mycket att pyssla med den sista tiden. Buhuu, på måndag ör det Prosajulfest utan Jessi, Jenny och Martina. Trist värre. Men jag har faktiskt julstämning, satt igår och skrev julklappsrim som värsta tomten.

Kramar

Jessica sa...

karin: Den var otroligt god måste jag ännu säga! :)

nina: Hurra för julfesten, men buu för att jag/vi missar den!! Hoppas du får ett lugnt o skönt jullov (tappa inte glasögonen nu! ;))

Kram på er!