måndag, september 29, 2008

CD och hockeymål*

Tillbaka i vardagen. Och regnar gör det också.
Mötte Kristin vid flygbussen i onsdags, och sedan dess har det varit rätt så fullspäckat program.


Standupen på Storan var en självklar höjdare! Alltsedan fredag kväll
har vi nu som då citerat skämten som haglade under kvällens sista show. Roligt! Jag vill ha mer!


Kristin var en ängel och släppte iväg mig på bokmässan på lördag. Det var meningen att hon skulle ha joinat mig på söndagen, men efter att ha sett den här bilden sa hon tvärt nej. Det visade sig dock vara mindre folk på söndagen... Jag bongade iaf diverse författare (samt den finlandssvenska kulturgräddan med Merete Mazzarella i spetsen) och hade det trevligt bland alla bokhögar. På lördagen roffade jag lite allt möjligt medan jag på söndagen redan klarade av att behärska mig... :P

Salla fyllde år och överraskades efter arrangemang av Lotta&Sanna av oss med en middag på Hard Rock Café och jatkot på ett annat café... ;) Kul! Sanna, Salla och jag kommer alla att åka hem till jul för att inte återvända och vi pratade om hur vi kommer att sitta i varsin studiestad i Finland och kämpa med våra biämnesstudier och sura över att vi inte får vara i Göteborg :P.
I övrigt har vi shoppat, ätit gott, skrattat, fikat, kollat in urusel film på datorn och underbar film på bio; Patrik 1,5 går nu som svensk film och passade fantastiskt bra som avrundning för veckoslutet!
Nu är vardagen här med några dagars intensivt pluggande innan jag får sambobesök på fredag! Denna kväll ska dock tillbringas med mina söta musketörer eftersom den är den enda på fem veckor(!) som varken pojk- eller flickvänner är på besök!
*) För icke-oinvigda må denna rubrik te sig absurd, men kolla in denna och inse varför rubriken är extremt passande för detta veckoslut. Catchy ain't it? ;)

5 kommentarer:

Nina sa...

Hahhaa, jag förstod din cd och hockeymålshint! Idag har jag sprungit omkring i Arken och letat efter en scanner till min fina OC-illustration som ska vara med min Klinkmann-artikel i nästa Laboratorie-nummer. Fick till sist hjälp av en vänlig (!) Henning och en smart Martina som fixade det åt mig. Pust! Imorgon blir det Bourdieu. Låter som om ni har haft det kul!

Jessica sa...

Hur gick kandiseminariet då? Vad skönt att ha det undanstökat, avundsjuk!
Bourdieu ja... Han nämns med jämna mellanrum här, skulle ha varit bra att ha läst kursen på våren... Min tyska vän berättade förresten att de läst ett kapitel ur Mia Ö:s avhandling! :) För en gångs skull åt det hållet, annars läser vi ju bara svensk teori :)

camilla sa...

Bokbabbel-Magix i ny skepnad??

Jessica sa...

camilla: Hoppsan, jag har tydligen kommenterat med fel alias :D Men jo :)

Anne sa...

Jag vill också se standup!!!! Svensk humor är obetalbar! :)