torsdag, september 18, 2008

1/4 down! (Nooo!)

Hjälp vad tiden rinner iväg! Min Gbg+Jessica=sant-månadsdag kommer visserligen att tillbringas i Finland, men ändå!
Det är tur att jag kan påminna mig själv om att det skulle vara det allra dummaste att inte läsa klart biämnena hemma på våren (skulle inte ha något att göra på hösten annars!). För här är ju nog trevligt. Väldigt trevligt.

3 kommentarer:

Nina sa...

Ähum, jag kommer knappast att få ut min kand före mitt sjätte (6:e!) år så jag tror nog att du kan ta det alldeles lugnt med biämnesläsandet om du trivs bra i Götet. Vem har bråttom?

Nina sa...

Halloj :) Du verkar fortfarande ha det bra där :) Tur att d e nära till Finland - ett långdistansförhållande e verkligen inte lätt alla gånger :P Joo höhö, ja får förhoppningsvis (håller alla tummar jag äger o har att jag klarar alla TY-kurser på ett år + skriver kandi tillika) ut mina papper efter 5 år sammanlagt, o om int så blir d 6 ;) - så ta verkligen ingen stress :) Livet är till för att levas!

Jessica sa...

nina1: Sjätte året, oho, du som verkar så flitig med alla biämnesstudier i år!
Nej, kanske inte bråttom, men jag skulle typ inte kunna studera alls på hösten, och d sku vara mer än PELLE! ;)

nina2: Jepp, jag har det definitivt bra även om det känns lite underligt att vara tillbaka efter ett härligt v-slut i Finland! Nej, jag tar ingen stress iaf just nu utan lever (Göteborgs-)livet! :)