torsdag, juli 10, 2008

Här finns det plats för rubrik

Det lilla lägerbarnet Jessica njöt av solen i ansiktet och vinden i håret - vi hade löjligt lyckat väder med under långfärden, inte minsta tillstymmelse till vågor! Ska man klaga kunde jag ju tycka att solbränna skulle ha varit en fin bonus, men vi är alla väldigt nöjda! Åbo-vardag har gällt i några dagar, imorgon bär det av mot nya äventyr först i Västra Nyland och sedan en sväng upp till Bostadsmässan i Vasa - jag kunde inte låta bli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tudeluu! Fint att båtfärden var trevlig. :) Kommer till Åbo på söndag kväll och stannar väl till fredag. Kanske vi hinner ses trots flyttkaoset? Någongång måste man ju pausa med en glass eller nåt. :)

Jessica sa...

Roligt att du stannar så länge! Jepp, ti/on/to e-middag passar perfekt, glass och inspektion av er nya lägenhet står på programmet :D

Anonym sa...

Då du e på bostadsmässan ska du kolla in tavlorna i ljusa huset med tornet. Di e av Cata Ahlbäck (släkt!) och kostar skjortan, annars sku ja ha köpt di me kaninerna. Och om du ser en slideshow om hur det såg ut förut i Sunnanvik så ha min småkusin utan vidare gett dem foton av mommo och den gård mamma bodd på då hon va liten. Mamma va helt chockad då hon fick hör...

Jessica sa...

Uuh för släkt, men knäppt om din mommo&gården! Sku vilja hinna bonga dig i farten, men d blir effektiv varv på mässan och sen hem med sista tåget *torkar svetten ur pannan* Wie geht's?