söndag, april 22, 2012

Pot Valley-partyMed lite hjälp av nässpray och många koppar té, firade vi igår mitt och Lillebrors åldrande med släkten. Julia och kusin M var saknade, men kusinbarnet A och de avdammade Duploklossarna stod för underhållningen. Det här var troligen sista gången vi samlades i Pot Valley, i sommar ska mamma & pappa flytta in till hufvudstaden igen. Vår lilla släkt migrerar så det inte är klokt - alla flyttar inom loppet av ett halvt år!

2 kommentarer:

Julia sa...

Haaa, jag insåg inte att jag missade min sista pot valley middag! Fast nästa gång är det kanske närmare hem! :D På tal om att migrera så håller jag på att stalka en viss bokblogg för att samla ihop bokideér till min långa migreringsresa, har ju trots allt 12+12 + 24 +24 (eller liknande) att flyga... fast hittills har jag läst allt jag skaffat, litet minus.

Jessica sa...

Så var det, en stor Pot Valley-era går mot sitt slut! Din man blev också lite förnärmad över att vi antagligen inte kan komma på era tupare till NZ, däremot var det någon som flaggade för idéen med en tuparefestival närni kommit hem, eftersom hela släkten alltså flyttat och alla vill visa sina nya hem :)
Stalka på bara, please don't hesitate att fråga mer! :)