lördag, april 28, 2012

Marsipan


Note to self: nu behöver du inte/får du inte köpa nya nagellack på en tid!!

Men ni andra kan gärna säga hej åt IsaDora Marzipan och Essie Tart Deco som Peppe händelsevis hade på sig i MinMorgon i torsdags. Den nötallergikervänliga Marzipanen har jag petat på hela våren, kom slutligen till skott när lacket var slut nästan överallt. Helsingfors Stockmann levererade dock (som vanligt).

6 kommentarer:

när det börjar sa...

Får man fråga hur många du har nu i din samling? Så där så att man får ett svar? Superfina, speciellt marzipan.

Jessica sa...

Men azzå menar du att jag kan vara undvikande i mina svar? Okejrå, drygt trettio st, plus base coat, top coat och två grafittilack. Så en hel del, men ännu inom resonliga gränser, vet åtminstone två st (plus Katta Kvack) som har långt över 100 :)

Therese sa...

Heh, jag stod precis igår och höll i Essies Tart Deco (jättefin färg ju!) men så mesade (läs snålade) jag ur och köpte melonen och den ljusblå ur Mavalas vårkollektion istället. Finns en fin pistagegrön i den också som jag höll i också och nu ångrar jag mig förstås. Måste nog hämta den här nån dag!

Jessica sa...

Åh, älskar dessa nagellacksdiskussioner! :) Såg på Instagram (farligt ställe!) att Petra Jankov köpt den där pistagenyansen, såg väldigt fin ut men såg ej i butikerna nu (tur?). Essie känns tyvärr rätt dyra ja (rätt stora flaskor också), och i New York där priset var halverat var tyvärr även utbudet det :( Essie har två fina nyanser som ligger mellan turkos och mintgrön också, men jag höll mig!

mind the book sa...

love it! färgen till vänster har varit säsongens fave (aka lyckad marknadsföring, men men)

Jessica sa...

Min mest framträdande sommarlook var nog Essies Mojito Madness med just Marzipan på blingfingret!