tisdag, mars 27, 2012

Varför jag köpte tågbiljetter till Jeppis

Klicka på den här länken och för kursorn över datumet 30.3. Se där se där, det är ju jag! Det var Ellen som överraskade mig med en inbjudan, och tydligen ska jag få träffa grundaren till Blemma också, skoj!

Ojoj, min lilla bokbloggsbaby. Som jag startade i mitt flickrum för snart sju år sedan, när jag borde ha läst till inträdesprov, och som fortfarande bereder mig så mycket glädje och roliga överraskningar. Jeejee.

6 kommentarer:

Nina sa...

Tufft! Fan vad sur jag är över att inte vara där. Lite bakvänt att du hänger i Jeppis och inte jag. :)

Jessica sa...

Det blir jännä jo! Och supersynd - och knäppt - att du inte är där!

Nina sa...

Ska försöka skicka delar av den övriga Othmansmaffian ditåt. Så du inte får en helt skev bild av upplevelsen. ;)

Jessica sa...

Din pappa och du verkar ju iaf ha samma humor så... :) Othmansmaffian, I like! Jag vill också ha en maffia! Eller #boblmaf är ju inte fy skam förstås

Karin sa...

Alltså nu inser jag varför jag inte alls hänger med i radhusköp och talkshow-uppträdanden. Jag har ju inte läst din blogg sedan början av mars (shame on me)! Roligt med After eight, typiskt att jag ska hem på fredag men kommer att missa det eftersom tåget är framme så sent. Roligt förresten att du ska träffa Blemmas grundare. Hon är nämligen världens finaste Linnea, en mycket god vän till mig. :D

Jessica sa...

Tur att du insåg det nu, här finns svar på livets alla gåtor :P Och för en gångs skulle händer det ju också lite huisigare saker än jobb-äta-sova..!

Synd att vi går om varandra, men fint att höra att Linnea är trevlig :)