fredag, december 30, 2011

Ännu en liten årssammanfattning

Januari
Den stora bröllopsfixarmånaden. Gick på bröllopsmässa, bokade bröllopsresa, beställde brudklänning, köpte vigselring, fick panikleta en ny festlokal (som visade sig bli helt rätt). Växte fast i min iPhone.

Februari
Åkte till Tahko och blev efter några åk påkörd av en som åkte berusad, blev totalmörbultad och åkte inte mycket mer. Fick jobb på PS och dubbeljobbade i två veckor under uppsägningstiden, det var tungt. Sex grader kallt (!!) på jobbet en dag. Saknade mina kompisar som bor utspridda i världen. Åt middag med kusinerna + avecer vilket gjorde våra föräldrar både "sårade" och glada. Första LittSkap-tillfället, det var lite nervigt före men skoj! Skrattade åt kiwi och jordnötter vid flera tillfällen. Gick på gym och tyckte rentav att det var helt okej.

Mars
Grät till Svinalängorna-filmen. Var stolt över Hannah som vann Umeås novellpris. Gick på Jolins releasefest. Fyllde år och firade med bl.a. pannflöjtsbrunch. Åkte till ett vårigt Stockholm på arbetsresa och besökte fem PS-butiker under den dagen. Hittade Angry Birds och Photo Booth sist av alla i världen.

April
Åkte till Berlin med J där vi var trötta och allergiska men glada. Beställde Kindle som kom supersnabbt och som visade sig vara ett riktigt bra (om än i förlängningen dyrt p.g.a. alla nya böcker man lätt klickar hem) köp. Inledde grillsäsongen under fina påskdagar på lande. Köpte Sweet Valley Confidential, årets (decenniets?) skämsbok. Firade en rolig skumpparik vapp i Alberga.

Maj
Postade bröllopsinbjudningar. Drack rosévin. Gladdes över Finlands ishockeyframgångar. Åkte på shoppingresa+bokbloggarträff till Stockholm och ville inte alls åka hem.

Juni
Längtade tillbaka till Stockholm. Åkte till Hangö på skrivkurs och det var minst lika bra som förra året! Vägrade klippa naglarna på en kund. Picknickade. Firade midsommar i Ps barndomshem i Noux med Lärkan-gänget.

Juli
Ansökte om hindersprövning. Över 30 grader på jobbet. Åkte på fritidsbostadsmässa till Mäntyharju och gillade de jag såg. Njöt av förlängt landeveckoslut. Såg sista HP-filmen i 3D. Åkte till Ekenäs för en hååsåm Inbördes-helg med blåbärspancakes och biljard. Förfärades över Utöya. Blev upplyst om att jag hade en blurb på Den drunknades fula pocketomslag.

Augusti
Noterades för första gången av Bloggkommentatorn. Vickan&Daniel + halva bloggosfären julistade sina graviditeter. Lillebror flyttade hemifrån. Gick på manikyr för första gången. Hämtade hem brudklänningen. Bröllopsstressade och funderade mest över när mina polttare skulle ordnas. Sista helgen i augusti fick jag sedan sumobrottas etc.

September
Åkte med LittSkap till Labbnäs, fint. Vi gifte oss, äntligen! Flög efteråt på rosa moln samtidigt som jag var dödstrött. Tog det rätt lugnt på lärkornas årliga kräftis p.g.a. jobb nästa dag. Var en enda stor muskelknut. Vårt proppskåp stervade så att vi blev utan el i halva hemmet ett dygn. Var avundsjuk på alla som var på Göteborgs bokmässa. Gick på Peppes releasefest och hamnade på bild bredvid en hylla full med glidmedel.

Oktober
Plockade sjukt mycket trattkantareller på lande. Gick på massage och kände mig helt mörbultad. J kom hem från München med magsjuka och jag marscherade till Stocka och köpte flygbiljetter till New York. Var med i direktsändning i radio i samband med Nobelpriset. Fick upp läslamporna i sovrummet. Bloggade mest om andra bloggar. Fnissade åt Faija Mehiläinen-skämtet. Bokbabbel fick pris (ej Nobel-) på bokmässan.

November
Åkte på bröllopsresa som var fabulös och rätt symbiotisk. Blev sjuk under resan och fortsatte med det hemma. Deppade över att resan var över och över krasslig hälsa. Började kolla på Game of Thrones. Tog bort akrylnaglarna och gladde mig åt mina nagellack. Blev vald till bloggambassadör för Bokmässan i Göteborg 2012.

December
Firade försenad farsdag med pizza+bio. Var på gott humör. Bloggade om en milslång julklappsönskelista. Surade över HF:s nedskärningar på LittVet. Åkte på sorglig begravning men kom ännu närmare Js fina släkt. Tittade på Bloggpriset på nät-tv. Träffade Göteborgstida vänner och blev beroende av något så otippat som Drakan. Bokade två resor till Göteborg. Obsessade över Tine K-lyktor. Var med i Boktid på tv. Gladdes över att J fick jobb och vi ska f en iPad. Kollade förlagskataloger på nätet och fick alla recensionsförslag godkända. Firade för andra gången i mitt liv julafton med någon annan än min (biologiska) familj.

Inga kommentarer: