söndag, december 27, 2009

Juleslut


På julafton åkte vi först runt och hälsade på släktingar i deras hem, på sjukhem och sjukhus och slutligen till begravningsplan för att lägga ljus på gravarna. Sen var det skönt att komma hem till eget julmys med god mat och klappar under... nå, ett bord faktiskt, granen har så täta grenar att det inte rymdes klappar under den :).

Efter några dagars julkoma med mycket mat och läsning i soffhörnet med avbrott endast för sömn, promenader, bastu eller film blir det helt nyttigt att hoppa på bussen in till stan för att träffa J som huserat i utlandet det senaste halvåret precis som så många andra vänner. Bläddrade dessutom lite i kalendern igår och märkte dels att jullovet håller på att ta slut, och dels att vardagen samtidigt hoppar på med mentorträffar och nya kurser m.m. Och så ska jag visst till London också!

2 kommentarer:

Nina sa...

Hahha, det ska du visst! Jag sitter hemma och snorar som bäst, inte alls förvånad efter att ha varit frisk hela hösten (!). Det är skönt att vara sjuk när man har tid att göra absolut ingenting.

Jessica sa...

äsch vad typiskt med flunssan, men å andra sidan går du ju inte miste om något just eftersom man är så leeeedig