onsdag, september 02, 2009

What could have been

Många människor verkar vara väldigt glada över att vara tillbaka i Åbo efter den långa sommaren. Själv lyckas jag inte riktigt hitta inspiration för hösten - många kompisar är utomlands och min studiemotivation är tyvärr inte på topp. Är dock samtidigt tacksam över att jag ännu inte är i söka-arbete-situationen, och kom slutligen på vad det var jag skulle vilja göra. Jag hade velat vara där i Berlin, på praktikplatsen som borde ha blivit min. Komplicerat situationen med studier och boende, bott i ett land där jag inte talar språket flytande, saknat sambon alldeles fruktansvärt. Men ändå!

Nu är jag då inte i Berlin (förutom en vecka i slutet av oktober, och det kommer att bli fabulous!) och jag ska försöka göra det bästa av situationen. Vet ju med mig själv att jag när det kommer till kritan allra helst lever förhållandevis okomplicerat.
(Och så har jag lite feber, vilket inte alls passar in i mina planer. Har på känn att mina blogginlägg blir mer negativa då kroppstemperaturen stiger.)

2 kommentarer:

Jenny sa...

Berlin är nog najs! Sålänge man kan säga Tack, Hjälp och lite olika sifferkombinationer så klarar man sig varsomhelst ju! :D

Jessica sa...

nå kanske inte på en praktikplats... :P Har du några tips om vad jag inte får missa i denna fabulösa stad?