onsdag, september 09, 2009

Bussvärdinna och graduseminarium

I dag tog jag ett bamsekliv in i ett lite vuxnare liv och gick på mitt livs första graduseminarium. Där hände i stort inte så mycket, först försökte t.f. professor få oss nya att presentera våra idéer inom kort, sen hux flux var halva hösten uppbokad och jag blev nästan lite besviken.

Kom dessutom hem därifrån med en ny titel, bussvärdinna. I och med att lektorn är sjukskriven får jag i egenskap av mentor ledsaga de små liven (=gulisarna) till Helsingfors i november; räkna in dem i bussen, besöka bl.a. HBL:s kulturredaktion och sedan gå på Svenska Teaterns uppsättning av Körsbärsträdgården på kvällen. Och få betalt för alltihopa :).
Ska dessutom hålla två föreläsningar under hösten, så nu ska jag så fort som möjligt bekanta mig med deras kurslitteratur och välja vad jag vill ta upp. Kan bli rätt nyttigt med lite repetition för en gammal femte årets studerande...

5 kommentarer:

Lisa sa...

Oj oj, med den här farten är du ju snart lektor själv ;)

Jessica sa...

Sen när R får burnout då alla skickat allt till honom, ja då är det jag som tar över och styr litt.vetskeppet! ;)

Jenny sa...

ojojojoj! naajs! :D

Nina sa...

Gud vad imponerande!

MiaF sa...

låter bra. skönt att man kan vända sig till dig när skeppet sjunker sen. det ser jag fram emot. har redan nu några små saker som jag gärna kan lämna ifrån mig till dig. mest sånt som jag bara inte själv gillar att göra. he he. för du verkar ju jätteivrig istället. känns bra för en småningom kruttorr unilärare att veta.