måndag, september 14, 2009

Våga säga nej till nätkurser

Vilket superbt veckoslut det var! Mini, soon to be known as lilla A, var fantastiskt söt där han sov och åt och... ja, sov. Kräftisen var megalyckad, undrar om den inte blir bättre för varje år? Särskilt många kräftor stoppade jag inte i mig den här gången, däremot blev jag glad inombords över att lärkgänget mangrant ställer upp för framför allt de två stora lärk-tilldragelserna varje år; kräftisen och sedan julmiddagen. Julmiddagen är bara för det ursprungliga gänget, till kräftisen är avecer och allehanda hederslärkor hjärtligt välkomna :).

Nu är det måndag, vardag igen och jag sitter och kämpar med den första av ändlöst många moduler i en nätkurs i marknadsföring. Nätkurser hör f*n till, de är extremt arbetsdryga! Tror föreläsarna verkligen att vi är så aktiva på föreläsningarna att det motsvarar supermånga timmars arbete med diverse analyser och rapporter? Visst gillar jag min kära lilla MacBook, men kul är det inte att läsa nästan 100 sidor på nätet för att sedan skriva diskussionsinlägg, analysera länder utanför EU i en rapport och som bonus ännu göra ett quiz. Uff.

2 kommentarer:

Ana sa...

Men alltså tänk nu hur mycket behagligare det är att sitta ensam hemma & pressa med nätkurs vilken tid p dugnet man själv vill, än t.ex. att strida med en grupp folk om vem som skall göra vad & hur det skall göras!!

Jessica sa...

men sidu det fina i kråksången är att man inte ens i nätkurserna slipper grupparbetena! Nog för att jag tror att min grupp är riktigt bra, men nu ska vi ändå få fyra människors tidtabeller att gå ihop så att vi kan träffas IRL och diskutera våra case..