måndag, oktober 18, 2010

This just in

Jag har klippt pannlugg! Har inte spatserat runt i den frisyren sedan the glory days of 1994, men kände att det var dags igen.

Hiss eller diss? (Herregud så hemska uttryck jag använder mig av förresten, förlåt!)

7 kommentarer:

Nina sa...

Ja det var minsann ett lågvattenmärke. Inte frisyren dock. En bild skulle ju iofs underlätta den eventuella hissningen eller dissningen (diskningen? disneyingen? alternativt ord till disneyfiering?)

E sa...

efter att ha beundrat frisyren på bremer: absolut hiss! (och du kan ju alltid trösta dig med att hiss-diss åtminstone är liiite bättre än x3ms version)

Nina sa...

Tja, det är nästan så att jag föredrar najs eller bajs. För vad är hiss liksom? Det blir så konstigt när man försöker se det framför sig.

(Jessis pannlugg åker uppåt i en hiss)

Jessica sa...

E: Tack tack!

Nina: Den åker åtminstone uppåt i blåsten. men än är vi kaverin, den och jag, måste dock se vad som händer när jag duschar, om den då flippar ut total, man kan aldrig bedöma en frisyr ordentligt innan man själv fått peta i den. Men jo, en bild i någon form ska jag nog försöka prestera. under tiden kan du ju fast tänka på en blond Kleopatra eller nåt ;)

Nina sa...

Uhlala. Nuförtiden finns det också löspannluggar (har jag lärt mig av syster den yngre) så det kan man ju alltid ta till om man inte är så modig som du. Bild! Ja!

idafia sa...

HISS! Men vill se bild :)

Jessica sa...

Nina: Uhlala för löspannluggar. eller sen inte. min sitter fast, även efter duschen.

Ida: Mm, borde ha tagit foto post-frissa, nu post-dusch är den ju inte exakt lika glamourös längre. men ja, såklart ska jag föreviga denna stora förändring