tisdag, november 29, 2011

Ju fler tuttar...

Aah, Game of Thrones. Omotiverat många kvinnobröst framför allt i pilotavsnittet* - "Ju fler tuttar desto fler tuttare... jag menar tittare", som huvudet på spiken-Nina Twitteranalyserade - men annars gillar jag. Hade lite svårt att avgöra hur mycket jag (som har läst) ska förklara** för J (som inte har läst), men man hänger ju nog med helt bra även om det är många människor att hålla reda på. Och bröst. Han semi-dumpade dessutom serien efter två avsnitt så nu är det bara jag och ätterna och winter is coming.

*) Vi talar alltså säsong ett här.
**) Ja, vi pratar medan vi tittar på tv. Kristin var gullig nog att säga till åt mig när jag störde henne, men J och jag gillar det.

6 kommentarer:

Nina sa...

Liking the new nickname.

Jessica sa...

I aim to please.

Jenny sa...

George R.R. Martin har förstört mitt liv. Har läst alla böcker OCH lyssnat på dem på ljudbok OCH sett serien 300 ggr. Och nu är det slut. Nästa bok kommer kanske kanske kanske typ 2019 och jag har ju dött av tristess innan det. Jävla George.

PS. Jag behöver verkligen nån att ventilera alla mina sjuka GOT-teorier med. Kolla webbforumet "Tower of the Hand" för riktigt äckliga insidediskussioner. DS.

Jessica sa...

Oj, visste att du var obsessed men inte att du var SÅ obsessed :) Har pausat trean lite nu (dels för att det kom mycket annat emellan, dels just för att jag vill suga på karamellen länge), men är nog väldigt sugen på att läsa vidare! Och sedan ventilera teorier!!

Julia sa...

Jag har ett tvetydigt förhållande till serien, läste den för äckligt många år sen, före de va alls sexigt med fantasy och har dessutom lite svårt för vurmen nu. Känns som om nån hittat mit smultronställe och klampat dit med 10 000 japaner. Jag e int alls bitter, vill bara sätta dig en liten (okej stor) skylt: Property of Julia.

Nå nej nå nej. De ju bra att folk läser, så kanske herr Martin får tummen ur reven o skriver sista boken. Jag är ännu så bitter på att ha väntat i 6-7 år på sista boken att jag inte ens läst sista boken fast brorsan har den. Surt sa räven om rönnbären.

Jessica sa...

Ja, det kan vara knepigt det där när människor plötsligt förstår storheten med något. Både "Äntligen" och "I told you so" samtidigt som man, som du säger, vill hålla det för sig själv. Den bokbloggare som fick mig att börja läsa hade också läst dem för länge sedan, men hon körde megaomläsning inför femman, och bloggade så entusiastiskt att hon fick med en massa "nybörjare".
Ju längre du väntar med att läsa femman, desto kortare tid till nästa bok ;). Kan man ju också tänka