tisdag, november 22, 2011

It's just another manic(ure) Monday

We heart it inspirerar

Häpp, nu får det vara slut med manikyrer och akrylnaglar, nästa måndag ryker de hårda icke-flisande naglarna och tills dess har jag nio vrållånga naglar och en kort som påminner om vad som komma skall (true story: den sprack typ någon minut efter att Fasten your seatbelt-skylten tändes när vi landade i söndags!). Ser framemot att få pyssla lite med de egna lacken igen, även om jag antar att jag senast på typ onsdag nästa vecka kommer att vara irriterad på de egna flisande naglarna och rivna nagelbanden igen.

Mvh, Skriver alltid sjukt intressanta blogginlägg -87 (men rubriken var väl ändå rätt finurlig?)

6 kommentarer:

Nina sa...

Formidabel rubrik skulle jag säga. Jag höhöhöhhade torrt en god stund.

Jessica sa...

Nå tack, den var liksom lite tillägnad dig. hihi.

Böckerx3/Metta sa...

Säg att det där är din nagellackssamling? Så jag inte känner mig helt ensam i att ha 40 olika :D

Jessica sa...

Nej tyvärr, den är nog från We Heart It, bilden! Min är nog inte sådär grann och varierande tror jag (blir dock sugen på att testa göra en såda här bild nu :))

när det börjar sa...

Ett utomordentligt blogginlägg! Vet du, jag har slutat lacka mina naglar. Vill men det blir inte av. Det var mycket lättare tidigare när det var lite hysteriskt och viktigt med färg inför skrivveckoslut. Nu har jag kommit så långt att jag för någon vecka sedan tog ett lack ut från badrummet, ställde det på köksbordet. Där står det ännu. Meningen att jag plötsligt ska bli inspirerad. Nu är jag mest stressad för att jag inte kommer att ha tillräckligt med tid att låta det torka om jag målar. Eller så orkar jag inte med lukten.

Jätteviktig kommentar. Jag vet. Varsågod ;)

Jessica sa...

Det här var viktig info Lotta! Jag kanske kan distans-assistera så att vi WhatsAppar medan lacket torkar? Själv funderar jag på vilken färg jag ska lacka med först, viktiga val ju!

Kul att inlägget uppskattades :D