torsdag, januari 20, 2011

Ryggsäcksreplik

Janne Strang har kommit ut som ryggsäckshatare. Jag håller med honom om att ryggsäcken inte är den mest eleganta accessoaren man kan välja, men den är ju oslagbart behändig om man (som jag) lätt får sjuka axlar och/eller om man (som jag) tycker om att släpa omkring på böcker och annat tungt och utrymmeskrävande. Faktiskt. Och så undrar jag om Janne Strang har provat att gå med en handväska som faller framåt när man böjer sig framåt för att titta på saker i butiken, där den ena axelremmen ständigt halkar ner från axeln och där MacBooken eller tegelstensromanen inte ryms in. Va?

Kommer dessutom att tänka på mina högstadieår kring millennieskiftet då det var in att ha antingen en Eastpak-ryggsäck eller Longchamps minsta handväsksmodell. Sistnämnda kombinerade man sedan med en plastpåse eftersom inget annat än penalen rymdes in i väskan. Mycket snyggt och praktiskt, no?

2 kommentarer:

Nina sa...

Den som bryr sig mer om vad andra har på ryggen än hur den egna ryggen mår får väl skylla sig själv. Jag röstar fortsättningsvis på... magväskan!

Jessica sa...

Åh, det var en fin kväll för länge sen! Nuförtiden blir jag alltid glad när någon nämner magväskor även om jag knappt minns själva originalhistorien