tisdag, januari 25, 2011

Location location location eller Vad en blivande brud INTE vill höra

Ringde till vår tänkta festplats för att dubbelkolla tid inför tryckandet av bröllopsinbjudningar:

Eeh, nä-ä, vi har nog en reservation i någon annans namn här...

Say whaaat? (Tyvärr lite vårt fel också eftersom vi slarvat med mailadressen, men de hade också fått Js telefonnummer och jag tycker inte att det är okej att man ger bort andras bröllopsdatum utan ett konkret godkännande från brudparet. Faktiskt!) Efter en utskällning följd av major meltdown följd av krissamtal till J och mamma blev jag iskallt effektiv och började googla och ringa runt. Surprise surprise är de flesta ställen bokade, men alla var åtminstone väldigt vänliga när de hörde mitt problem. Nu har jag faktiskt hittat några potentiella kandidater och väntar på lite mer info om priser etc. Trauma!

Nu är det dags för er att tipsa om fantastiska festplatser i huvudstadsregionen i kommentarsfältet. Och hålla tummarna för att det löser sig. Och för att när jag skriver en genomgång av bloggåret 2011 kan skratta gott åt festplatsproblemet och konstatera att det ju var tur att det gick som det gick eftersom vi hittade ett alldeles fantaaastiskt ställe! Eiks jee?

6 kommentarer:

Nina sa...

Oj nej, fan vad störande! Det är en hård business det där bröllopsplanerandet. Men jag är helt säker på att ni kommer att hitta något annat fint ställe. Det gäller väl kanske att försöka tänka utanför ramarna en aning. Tyvärr kan jag inte komma med några tips. Om ni inte vill gifta er i Jeppis förstås?

Jessica sa...

Jep, jag hade nog räknat med en Bridezilla-breakdown i något skede så jag hoppas att jag i och med den här dagen kan kryssa av också den från To do-listan...

Försöker tänka kreativt. Kanske Jeppis vore lösningen :P

Nina sa...

Ja du, fast det här skulle jag nog inte riktigt kalla för Bridezilla-breakdown, det handlar ju faktiskt om något aningen väsentligt. Inte typ att det blev fel gul nyans på pärlorna som strös ut över honnörsbordet.

Fast vad vet jag. Kanske du har väckt den sovande Bridezilla-björnen?

Jessica sa...

Jo, det är sannerligen väsentligt men jag märkte att Bridezilla-mode inte är direkt flattering :P Så, over and done med det säger jag!

Icca sa...

Nooooou!! håller tummarna för att ni hittar något annat!

Jessica sa...

Icca: No älä, jag var totalt paff när jag satt med telefonen i handen! Chock! Tack, har en lååång lista med ställen att fortsätta ringa runt till imorgon!