torsdag, april 16, 2009

Bubbly

Jag har en ny fin vårjacka som gör mig glad. Ännu gladare blir jag av min nya ring på vänstra handen, och människors glada kommentarer. Imorgon, post-tent, blir det bubbly och dammiddag, i övermorgon bubbly på Wasaspexet. På måndag kommer jag att ha även opponeringen bakom mig, och på tisdag ska jag berätta om mitt utbyte för blivande ÅA-utisar och göra bästa sortens reklam genom att säga Imorgon åker jag tillbaka till min utbytesstad för att hälsa på alla fina människor som stannade kvar.
Life is good.

6 kommentarer:

Sara sa...

Grattis till förlovninge, det e ju jätteroligt! :)
jag ska också på utisinfon på tisdag, ser riktigt fram emot det. Tänkt att få berätta om hur bra man hade det, o nån vill verkligen lyssna! :) perfekt!

Jessica sa...

Tack! :)
I knooow, där får man babbla på bäst man vill! Det är ju bara arvodet som saknas ;)

Nina sa...

Jo, grattis än en gång :) Är superglad för er två :)

Jag är själv lite småsur på ÅA att dom ordnar utisinfon i april - hälften av gänget är ju ännu utomlands då!! Höh pöh. Kul för er som får personligen träffa o prata med de som åker till "era" städer, själv har jag bara mailkontakt med de som ska hit nästa år, men det är ju bättre än ingenting o d e kul att kunna hjälpa ;) O nog förstår man ju ÅA, många börjar ju jobba i maj och försvinner från Åbo... Synd i alla fall! :P

Jessica sa...

Tack! Även jag är superglad ;)

Jag förstår att ÅA måste ordna det nu, de blivande utisarna har ju säkert en hel del de funderar på, men visst skulle det ju vara optimalt om ALLA kunde vara med! Bra att du hjälper via mail åtminstone!

när det börjar sa...

Supergrattis till ringen!

Jessica sa...

Supertack!