onsdag, november 12, 2008

Familjebesök


Besökskavalkaden avslutades - som sig bör - med en grande finale i form av världens bästa och knäppaste familj. Vi åt gott, strosade omkring på stan, såg den superfina musikalshowen Mary Poppins på Göteborgsoperan och Lillebror fick såklart besöka Café Olof! Med sig hem fick de förutom kvalitetstid med sin kära dotter/syster även 26 kg prylar jag ansåg mig klara mig utan den sista månaden här! :D Med tanke på att min kappsäck då jag kom hit vägde 22 kg och att mitt skåp och min hylla här definitivt inte är tomma tycks min prylmängd har ökat rejält under tre månader...

Ett halvt dygn efter att familjen åkt hade jag sedan min muntliga tent i populärlitteratur, men den gick som tur bra och nu känns det som rena semestern, har bara en kurs kvar att koncentrera mig på. Vädret är ihållande grått och regnigt men jag sover, pluggar, läser, spelar badminton och umgås med kompisar. Inte helt fel med andra ord.

2 kommentarer:

Nina sa...

Hej svejs från Arkens datasal. Sitter med "Samlaren" och ska försöka göra en hemuppgift till ämnesmetodiken. Gäsp. När slutar dina kurser? Jag har väldigt smart fixat tid för visdomstands-utdragning ganska strax före jul, inte så fiffigt. Men fixat är fixat, vill verkligen få undan det även om det betyder att min kind blir till ett stort blåmärke och jag inte kan äta på några dagar. Hur mycket besök har du haft i höst?

Jessica sa...

Jag vill vara med på ämnesmetodiken och ha tråkigt tillsammans med er!
De andra kurserna slutade i mitten på oktober samt förra veckan, den sista håller på till 11.12 med uppsatsdeadline 18.12!

Hu för visdomständer, men det lönar sig efteråt!

Kristin, Jonathan, familjen samt en högstadiekompis och en gymnasiekompis med kämppis har besökt min enkla boning!