fredag, januari 06, 2012

Mama Africa


Ser ju inte så pjåkigt ut, det där Zanzibar

Från att tidigare har varit rätt ointresserad av att resa till just Afrika har plötsligt ett nytt intresse väckts. Dels beror det på att det på sistone bloggats ivrigt om kontinenten (exhibit A-C: Too Many Parties + Johanna Ö + Kenza), dels för att jag nu efter att ha besökt många asiatiska länder känner att det vore kul att se något annat (här ignorerar jag naturligtvis det faktum att vi ska till New York i april, samt att det är typ 10 ggr billigare att resa inom Europa). Och dels helt enkelt för att det har varit ruggigt väder ute de senaste månaderna och jag tänker Sol! Pool! Trinksun!

Någon som varit ditåt? Vågar man resa till Sydafrika? Vad vet ni om Zanzibar (förutom att Freddie Mercury tydligen kommer därifrån)? Är Kenya kiva? Eller Gambia?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag har varit till Serengeti och Zanzibar, men det är 10 år sedan. Det var fint och spännande. Väldigt fint. Och vissa saker väldigt spännande. /Johanna B-S

Jessica sa...

Jaså du läser också här :) Kiva att du kommenterade! Det har säkert hänt en hel där på tio år, men förhoppningsvis har det inte hunnit bli nåt nytt Gran Canaria än..!

Bokomaten.. sa...

Kolla Emmas bokhylla, hon bor ju i Tanzania.:) http://emmasbokhylla.blogg.se/

Jessica sa...

Ah, true that! Tack för påminnelsen!