onsdag, september 21, 2011

Tv tv tv

I dag är det en helig dag ety vi ska se första avsnittet av HIMYM:s sjunde(?) säsong. Även om jag älskar den serien hoppas jag på att det nu skulle kunna börja hända lite saker med den där geten och med det gula paraplyet. Att serien så småningom skulle gå mot sitt slut medan den fortfarande är bra, så att vi slipper katastrofavsnitt à la Joey ska lära sig franska i Friends tionde säsong.

I somras hittade vi* några nya serier också, så i höst ska vi andäktigt kolla in nya avsnitt av följande serier: HIMYM, Big Bang Theory, Criminal Minds, Parenthood, Modern Family, Brothers and Sisters. Bring it on!

*) Jo, här är det faktiskt vi som gäller hela vägen. J tittar occasionally på South Park, men själv är det endast True Blood jag har tittat ensam på, och då kom jag inte längre än första säsongen. Funderar dock på att ge Game of Thrones en chans, och den är J (åtminstone ännu, mohahha) inte alls intresserad av.

4 kommentarer:

Nina sa...

Ååh, säg till när du har sett HIMYM, jag tyckte så om det första avsnittet av den nya säsongen!

Jessica sa...

Hurra, låter lovande! Om typ en halvtimme skulle jag tro! :)

Jenny sa...

Titta inte på Game of Thrones. Det har förstört mitt liv. Mitt liv består nu av 70% Game of Thrones och 30% sömn. Just nu t.ex. - är jag på jobbet? NEJ. Jag är hemma och laddar ner den femte GoT-boken som ljudbok så att jag kan gå till jobbet och ÄNDÅ läsa GoT. Sjukt. Måst snart uppsöka Betty Fords GoT-avdelning, kan sitta där och nynna på gammalentiska medan Gandalf, Catelyn Stark och Tyrion Lannister spelar schack och vi får mediciner i form av "lembas". Och om du inte vet vem dom två sistnämnda personerna är så - grattis! you're still safe.

Jessica sa...

Jenny: Har tio år sedan jag slutade läsa David Eddings återupptäckt fantasy med Game of Thrones, slukade de två första böckerna i ett nafs och tar nu en liten paus med trean även om den ständigt pockar på uppmärksamheten. Så jag är nog redan rätt förlorad..!

"är jag på jobbet? NEJ." = fniss!