torsdag, september 01, 2011

"Börjar du bli nervös?"

Inför äktenskapet: Nej. En hel del "Iiih" och "Spännande!" och "Tänk att vi snart" i huvudet såklart, men det är ju J det är frågan om. Världens bästa och finaste J. Hit har vi varit på väg länge redan.

Inför bröllopet: Ja. Har svårt att somna om kvällarna då jag (ibland ofrivilligt) tänker på hur lång tid det ska ta att binda ihop 80 program, att jag inte gått in skorna ordentligt och att det där med bröllopsvals nog inte är vår starkaste sida. Försöker dock tänka att så länge vi får varandra och gästerna mat & alkohol så har vi allt på det torra. Resten är bara detaljer.

8 kommentarer:

Nina sa...

Hur det än blir kkommer det att bli en underbar dag. Så tror jag.

Jessica sa...

Det låter bra tycker jag!

Karin sa...

Ojoj, det ska bli så roligt! Tänk att det bara är drygt en vecka kvar. :D

Jessica sa...

Jaaa, det ska det! Ähum, jo, är högst medveten om hur länge det är kvar :)

Catten sa...

jep, jag får titt som tätt frågan "är du nervös?" och blir lite confused varje gång. ivrig jo, men inte nervös. tror jag blir nervös sen när jag anländer till kyrkan...
hälsn. en som också har en vecka kvar, iiik!

Jessica sa...

Precis, det är ju liksom två olika saker! Jee, inte länge nu!

Jenny sa...

Jag döööör! Nå int dör jag, måste bara hajoo lite, tänk att det är sant! Jeee! Måst nog gå hem från jobbet lite tidigare för att vila upp mig inför världens bästa och finaste fest... puss och allt blir BÄST!

Jessica sa...

Nå om du dööör så hur tror du det är med mig? Hade inte räknat med att fjärilarna i magen skulle dyka upp riktigt så här tidigt, men ok då! JEEEE! Och blir så kiva att få se o krama er alla!! Wihiii!