söndag, maj 08, 2011

Pirkkatipset


Om du ska jobba hela dagen lång kan du lika gärna göra det bästa av frukosten. Omvandla den till en brunch och avnjut i gott sällskap. Bara skumpan som fattades!

2 kommentarer:

Kristin sa...

Jag gillar den tjockrosa bakgrunden som täcker hela dataskärmen när man öppnar din blogg. Den där färger gör så det känns som om man tagit dagens vitaminer... Ja, på tal om frukost. Min faster har alltid ordentlig frukost. Alla möjliga pålägg som jag inte ens vet namnet på är framdukat o gröten står på spisen. Sen får man dricka kaffe, te, apelsinjuice, äppeljuice, äta mörkt o ljust bröd... Och även om det inte är helg o man inte äter alla samtidigt så står det där bordet där o väntar på mig när jag vaknar. Helt fantastiskt. Då tänker jag alltid att det är så här jag borde inleda mina mornar. Istället blir det lenkki, gröt o internet. #singel

Jessica sa...

Bra att du gillar layouten, först var jag lite rädd att man skulle få huvudvärk av bakgrunden men nu har jag vant mig och gillar.
Hah, våra morgnar ser oftast ut så här: rågbröd, mjölk/té, morgontidningen. Ofta stiger vi dessutom upp olika tider p.g.a. jobb.