onsdag, maj 04, 2011

Imponerad x3

Blir ganska impad av icke-Bridezillan Julia Skotts hardcore bröllopsplanering. Nu verkar ju vårt bröllopshäfte samt dokumenten i Dropbox helt o-hardcore. De är varken färgkoordinerade eller ens tidsprioriterade. Tänker att det nog blir ett bröllop trots det.

Blir också impad (och sjukt ressugen!) av Helen Alfvegrens New York-guide. Hon bor ju inte ens där! Jag vill också resa dit nu och flera gånger till och kunna namedroppa gator och caféer och coola butiker!

Slutligen impad av Kindlen. Har nu läst ut min första bok på den (superlitterära Dead Reckoning av Charlaine Harris). Längre funderingar kommer på en bokblogg nära er om några dagar, nu ska jag surfa runt på Amazon i jakt på fler Kindle-titlar skriva tidningsrecension och börja tänka på tortillamiddag*.


*) Ja, det är allt vi någonsin äter i det här hushållet.

2 kommentarer:

Icca sa...

Vad tyckte du nu sist och slutligen om att läsa på den? Visst läser man snabbt! :)

Jessica sa...

Jag läser alltid snabbt ;) Det gick bättre än jag trodde, ibland kände det nästan lite fake, "är det här faktiskt en bok", men jag är nog helt messissä nu, surfar alldeles för mycket omkring på Amazon. Och ett skyddsfodral från DX är också på väg :P